LM Gruppen nomineret til årets EY Entrepreneur of the Year 2023

Køge 11.09.2023

LM Gruppen A/S, en af Danmarks førende virksomheder inden for nedgravning af Fibernet, er stolte over at meddele, at vi er blevet nomineret til årets EY Entrepreneur of the Year konkurrence. Den prestigefyldte nominering anerkender og hylder de mest innovative og succesfulde iværksættere og virksomhedsledere i Danmark.

LM Gruppen A/S har høstet anerkendelse for sin ekstraordinære indsats inden for Grave-totalentrepriser og innovativ IT-baseret produktionsstyring, og virksomhedens grundlægger og administrerende direktør, Søren Knudsen, har spillet en afgørende rolle i at drive vækst og banebrydende udvikling indenfor Fiberudrulning.

“I LM Gruppen er vi dedikerede til at skabe banebrydende løsninger og levere værdi til vores kunder. At blive anerkendt ved nominering i EY Entrepreneur of the Year konkurrencen er en stor ære, og det er en anerkendelse af vores teams hårde arbejde og engagement,” udtaler CEO Søren Knudsen.

EY Entrepreneur of the Year konkurrencen er kendt for at fejre iværksætterånden og inspirere andre til at forfølge deres drømme inden for erhvervslivet. Vinderne vil blive annonceret ved en højtidelig ceremoni senere på året.

LM Gruppen takker alle sine medarbejdere, kunder og partnere for deres støtte og ser frem til at fortsætte med at skabe værdi og innovation i gravebranchen.

For yderligere information, kontakt:

Jesper Nyborg

COO

LM Gruppen

E-mail: j.nyborg@lmgruppen.dk

Telefon: 5373 5736

Leave a comment